The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
drijvende ontlasting

 

(@bertt)
Eminent Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 23
Topic starter  

Hallo,

Misschien hebben jullie ervaring met het volgende. Ik heb een aantal kleine koi's (ongeveer 15 cm) in een apparte bak. Waterwaarden zijn normaal, vissen lijken goed gezond en eten goed. Echter vaak drijft er ontlasting in het water, wat normaal gesproken toch zinkt?! De ontlasting is geheel bruin, dus niet doorzichtig wat zou kunnen wijzen op darmparasieten.

Is dit normaal, zouden dit nog wel darmparasieten kunnen zijn? moet ik iets ondernemen?

Groeten,
Bert


   
Citeren
 mic
(@mic)
Estimable Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 186
 

darmparasieten zijn natuurlijk niet uit te sluiten , maar dit is meestal een gevolg van te veel te voederen . Dit zijn onverteerde resten , vandaar dat ze nog drijven .


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.