The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Dikke bult

 

(@frank80)
New Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 4
Topic starter  

Hallo, mijn kikuryu van 65 cm heeft op de linkerkant van zijn lichaam ongeveer twee cm achter zijn kieuw een enorm dikke bult zitten van een doorsnee van ca. 5 cm en ziet er glazig uit hij heeft er op het eerste gezicht nog geen last van zag het vanmorgen pas voor het eerst zit er dus nog niet al te lang. Wie weet wat dit kan zijn.

Alvast bedankt,

Frank


   
Citeren
(@Eric B.)
New Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 1
 

Halo
Dit kan een abces zijn (trouwens deze week een klant in de winkel gehand waarvan de koi een abces had), of een tumor of gewoon karperpokken. Ik raad u aan hiermee naar een dierenarts te gaan met kennis van visziekte, of een vijverspecialist met tevens ook kennis van visziektes.


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.