The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Witte Steur

 

(@kasters)
Estimable Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 117
Topic starter  

Ik heb even een vraagje.

Ik zag deze week bij onze vijverwinkel witte steuren. Bij navraag bleek dat deze steuren niet kleiner te koop zijn (aldus de eigenaar van deze winkel), dit omdat ze blijkbaar nog van kleur kunnen veranderen als ze groter worden. Nu is mijn vraag weet iemand (in de buurt van Eindhoven) waar ik zo'n steur kan kopen?

Bij ons in het dorp koste een witte steur van 50 cm +/- 200 euro. Ik zou er graag een van +/- 30 cm kopen. En dan de verandering van kleur maar als risico op de koop toenemen.

m.v.g Stefan


   
Citeren
(@Unregistered)
New Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 1
 

wat jij zoekt is een albino steur..inderdaad...de mooiste, want die kun je goed zien zwemmen!!
Maar..ze zijn ook zo verrekte duur, 100 euro betaal je zo voor een albino van een kleine 40 cm.
Je kunt eens een advertentie plaatsen waar mensen in de regio op kunnen reageren..


   
BeantwoordenCiteren
 Herm
(@herm)
Estimable Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 136
 

wow, albino sterlets van 50cm. Was ik een paar maand geleden naar op zoen en nergens te vinden. In St. Niklaas hebben (of hadden ze er toen toch) zitten van 25 a 30cm. Is wel even een stukje rijden voor jou...zelf kom ik al eens in de TU en dat is toch een uurtje onderweg zijn.

Zullen we halfweg afspreken, ik breng de kleine steur mee en jij de grote 😉 (grapje, want ik heb ondertussen een diamant van 70cm zwemmen en heb even m'n aankopen gestaakt wegens visspaarpotje leeg 😉


   
BeantwoordenCiteren
 zoe
(@zoe)
Active Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 9
 

Gisteren waren wij bij tuincentrum Huberts in Twello,hier zaten drie witte steurtjes,plus minus 20 cm en koste 155 euro
Misschien wat voor jullie!
Groetjes,Zoe.
Ze staan vast wel in het telefoonboek,kun je er ook nog over bellen. 06-07-2002.


   
BeantwoordenCiteren
(@kasters)
Estimable Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 117
Topic starter  

Bedankt voor jullie antwoord. Ik heb ondertussen bij ons in de buurt een kleine albino steur van 15 cm kunnen kopen vor 28 euro. De winkel heeft een eigen website www.descheper.nl

m.v.g Stefan


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.