The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Wat eten jonge vissen ?

 

(@cookie)
Eminent Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 41
Topic starter  

Hoi allemaal,

Sinds kort heb ik jonge elritsen. Ik heb er een stuk of 20 in een aquarium gedaan. Ik geef ze voer voor jonge siervissen is dat goed? of kan ik beter iets anders geven?

Elke dag heb ik wel een dood visje (ze zijn ook wel erg teer en piepklein). Ik heb er nu nog minder dan 10 over. 😡

In het aquarium zit een filter en een luchtpomp. Heeft iemand tips, hoe ik de visjes het best kan verzorgen ?

Groetjes, Cookie


   
Citeren
(@bmaster)
Trusted Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 63
 

de baby-visjes in onze vijver zie ik geregeld mee knabbelen aan het voer dat ik aan de andere vissen geef. Zijn geen elritsen, en ze zitten ook niet in een apart aquarium, dus het is misschien niet te vergelijken..


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.