The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Vissen

 

(@visje123)
Active Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 6
Topic starter  

Hallo,

Ik heb nu 7 vissen. 2 Ghost koi's, 3 Goudwinde's en 2 Shibunkin's en mijn vijver is ongeveer 3 bij 2 en 50 cm diep. En alseerst had ik deze vijver gewoon voor plezier vijver zonder vissen toen vondt ik het leuk om er vissen in te doen. Nu zou ik het leuk vinden om er meer vissen in te doen maar wat voor vissen zou ik dan doen?. En dan laat ik een grotere vijver maken hebben jullie daar ook nog tips voor ?:)

M.v.g. Visje123


   
Citeren
(@padde)
Reputable Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 310
 

Hallo,

Ik zou inderdaad een grotere vijver maken dan, van minimaal 1.5m. diep. verder moet je goed bedenken wat voor vijver je wil, laat je goed informeren en adviseren. bespaar niet te veel op dingen die je eigenlijk wel wil maar prijzig zijn, heb dit hier ook gedaan en nu na 1.5 jaar wil ik al weer een andere vijver. Dan blijf je aan het aanleggen natuurlijk.


   
BeantwoordenCiteren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 25 jaar geleden
Berichten: 1307
 

Dit artikel kan je op weg helpen:
Soorten van vijvers


   
BeantwoordenCiteren
(@visje123)
Active Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 6
Topic starter  

Oke bedankt. Hij is inderdaad best handig


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.