The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
springen

 

(@pasje)
Trusted Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 81
Topic starter  

Hoi,

Ik heb een vraag, ik heb een doctor vorige week laten komen om mijn vissen na te laten kijken, deze heeft op mijn vissen niet van bacterien parasieten of wormen gevonden deze waren allemaal "schoon".

Nu heb ik gehoord als een koi gaat springen doet die dit omdat die een bacterie of worm op zich heeft.

Is dit zo of kan het ook zijn dat die vliegjes/insecten aan het vangen is?


   
Citeren
 DWW
(@dww)
New Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 4
 

Als je koi de ganse dag door springen dan is er wel degelijk een probleem. Als er zo af en toe eentje springt als de avond valt zou ik me geen zorgen maken.
Goudwindes springen wel naar muggen en dergelijke, maar koi doen dit niet...
Of heb je misschien iets aan je water toegevoegd??


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.