The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Koi zonder eten

 

(@de-rie)
Reputable Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 370
Topic starter  

Ik ben al 2 maand in het bezit van een sanke van 63 cm die ik van een liefhebber overgenomen heb. De vis zit in quarantaine op 14° en tot op de dag van vandaag heeft hij nog niets gegeten.De koi is levendigen geeft totaal geen zieke indruk. nu is mijn vraag, kan dit komen door stress en hoe lang kan een koi zonder eten bij 14°? De koi zit niet alleen en de andere eten wel goed.


   
Citeren
(@benny d)
New Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 1
 

Ik meen op deze site al eens gelezen te hebben over een
koi die alleen het merk van voer at dat de vorige eigenaar gebruikte.
Mischien heeft u hetzelfde probleem.


   
BeantwoordenCiteren

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.