The Pond Library

Vraag en Antwoord

Eerste visjes zijn ...
 
Notifications
Clear all
Eerste visjes zijn er zie foto

4 Posts
3 Users
0 Reactions
2,818 Views
Kioman
(@kioman)
Estimable Member
Joined: 19 years ago
Posts: 63
Topic starter  

De eerste visjes zijn er ik heb er een paar in een aparte acuarium gezet maar een foto goede foto maken is niet echt zo gelukt.
heb er een 100 tal buiten in een apparte gemetselde bak zitten wat het is dat is even nog afwachten. :confused:


   
Quote
funky_d99
(@funky_d99)
Eminent Member
Joined: 19 years ago
Posts: 23
 

als het koi-jongen zijn zet eens een foto hier, ik zou graag eens een kleine koi zien van 1 a 2cm, ik heb ook jongen maar het schijnt dat het goudvisjes zijn ik zou eens willen het verschil zien


   
ReplyQuote
Kioman
(@kioman)
Estimable Member
Joined: 19 years ago
Posts: 63
Topic starter  

er zijn der vandaag weer stuk of 30 uitgekomen dus zal wel het één en het ander in zitten heb vanmorgen nog een ganse borstel kunnen uithalen denk dat dit redcap en schubunkin is die gaan er altijd voor 🙂 sezoen van de koi is om nu of het moet in een ruimte geplaatst worden appart 2 vrouwtje en een mannetje en minstens 2 dagen zo'n 30 graden temp en dan de dag er na 20 dan ist prijs. heb de kelder ingericht is bijna af heb 3 baken van 600 liter er in gezet met 1 uv lampen en pompen voor lucht en water.


   
ReplyQuote
BMaster
(@bmaster)
Trusted Member
Joined: 20 years ago
Posts: 63
 

Hier in de vijver heb ik ook een aantal kleine visjes gezien! Niet gemakkelijk tussen de zuurstofplanten en de kikkerbeet, maar ze zijn er wel 🙂 Kleintjes van ofwel de shubunkin ofwel de red comet. Er zijn er zwarte van 1-2 cm, er zijn vor zover ik gezien heb 2 echt minivisjes (geen cm groot) met al verschillende kleurtjes, en dan nog een bleek exemplaartje. Hopelijk overleven ze de winter! Vind het wel tof, de vijver is nog relatief nieuw (een dik jaar) dus dat wil toch zeggen dat de vissen het naar hun zin hebben denk ik, niet?


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.