The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Vijver Lek

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,858 Bekeken
08d6d7b68c709a0a7209c1989e4b5840?s=80&d=mm&r=g
(@floris92)
New Member
Deelgenomen: 13 jaren geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Deze zomer was er op een gegeven moment een behoorlijke hoeveel heid water gezakt...de vijver is 4x6 met een maximale diepte van 1,5 meter.
Eerste gedachte: verdamping het was een week lang over de 30 graden geweest dus er zou wat emer dan normaal kunnen zijn verdampd.
paar weken erna hebben we de vijver leeg gehaald en een paar duizend liter met slib verwijdert. na het vullen verloord de vijver toch weer een halve meter aan water dat bijna gelijk staat aan weer een paar duizend liters...
Hebben nu 1 flikn gat ondekt maar toch staat het water nog lager dan het gevonden lek... wat moet ik nu doen?:eek::confused:


   
Citeren
f5265f1028b7e95d89b92763e8eae32d?s=80&d=mm&r=g
(@jef-smeyers)
Honorable Member
Deelgenomen: 23 jaren geleden
Berichten: 597
 

Waarschijnlijk nog een ander lek. Kijk tot waar het water zakt en dan naar het lek zoeken.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.