The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
lek in vijverfolie door riet er doorgegroeid

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,748 Bekeken
(@furby)
Eminent Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 24
Topic starter  

Ik zit met een lek door riet die dwars door de folie is gegaan. Nu zoek ik iemand die dit zou kunnen dichten en de vijver volledig opnieuw zou kunnen beplanten. thx


   
Citeren
(@waterbeest)
Reputable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 276
 

Ik hoop natuurlijk dat er iemand reageert maar heb eigenlijk nog niet eerder iemand een klus zien posten. Misschien dat je het ook via bv. werkspot.nl kan vragen, hier heb ik al meer van dit soort klussen zien staan.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.