The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Foto's

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
4,716 Bekeken
(@freddyw)
Eminent Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 35
Topic starter  

Hallo,

Wij hebben een huis op het oog waar een zeer grote tuin omheen ligt.... nu heb ik al wat schetsen gemaakt om daar een vijver in aan te leggen.

Vraag: weet iemand een website waar ik veel foto's kan vinden om wat ideeen op te doen ?

Groet, Fred


   
Citeren
(@daantjo)
Active Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 5
 

Hoi Fred,

Ik ben ook al weken op zoek en onderzoek aan het doen op het internet, maar ben er achter gekomen dat je beter boeken kan kopen over vijvers/tuinen. je kan ze natuurlijk ook huren in de bibliotheek. of bestellen op www.bol.com wat ik gedaan heb. echt veel meer en betere uitleg/foto's in de boeken.

Succes!


   
BeantwoordenCiteren
(@Gilbertdekorte)
New Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 1
 

Beste,

Het best kun je even een kijkje nemen op www.koipagina.nl daar zul je een hoop goede bruikbare tips vinden.
Succes

Gr, Gilbert


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.