The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen




Plantenfilter

 

(@ton1970)
New Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi,

ik ben een plantenfilter aan het aanleggen en ben op zoek naar een adres waar ik voor een redelijke prijs gletjserrock en gletsjersubstraat kan kopen. Hier in de buurt kost een zak rock van 25 l €19,95 en ik heb er 20 zakken van nodig (filter is 1m breedx2m lang x1m diep) en 25 zakken substraat. Dus tel maar uit. Wellicht weet iemand waar ik dit goedkoper kan krijgen.

Gr. Ton


   
Citeren
(@proosje)
Reputable Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 228
 

Hoi,

Waarom iets duur nemen als goedkoper ook kan, lava 16/20 kan ook en kost ongeveer 5 euro/ zak van 25 kg.

Grtzs Patrick


   
BeantwoordenCiteren



The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.