The Pond Library

Vraag en Antwoord

Luchtslangen op de ...
 
Notifications
Clear all
Luchtslangen op de bodem houden

2 Posts
2 Users
0 Likes
1,916 Views
willy1
(@willy1)
Active Member
Joined: 17 years ago
Posts: 11
Topic starter  

Ik heb 2 luchtschijven bijgeplaatst in mijn vijver met aan elk 8 meter versterkte luchtslangen die niet op de bodem blijven liggen van de konisch gebouwde vijver (dus geen vlakke bodem) ondanks dat ik ze verzwaard heb met keien in netje. Heeft er iemand een idee hoe ik deze luchtslangen, liefst zo onopvallend mogelijk, op de bodem van de vijver hou. Alvast op voorhand bedankt voor de tips.


   
Quote
Tommeke
(@tommeke)
Honorable Member
Joined: 20 years ago
Posts: 488
 

Ja denk dat enkel verzwaren met keien een optie is om de zoveel cm-m een dikke kei zo heb ik het gedaan. Ge kunt ze niet echt vast vijzen he .


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.