The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
HELPPP!!! please

3 Posts
3 Users
0 Likes
1,982 Views
richardjansen
(@richardjansen)
Estimable Member
Joined: 21 years ago
Posts: 135
Topic starter  

Ik heb vanmiddag de wortelbak van mijn waterlelie uit het water geteeld. hierbij viel deze per ongeluk weer op de bodem, met alle gevolgen van dien. Nu zit ik dus met allemaal zwart water in de vijver 🙁 .....

Hellpppp, weet iemand wat ik nu kan doen om dit toch nog goed op te lossen.... Ik weet niet of de vissen hier tegen kunnen....

HELPP


   
Quote
Jef Smeyers
(@jef-smeyers)
Honorable Member
Joined: 24 years ago
Posts: 584
 

Gewoon laten voor wat het is, wat rond zweeft wordt door het filter opgevangen en de rest zakt omlaag. Na een paar dagen zal de vijver wel terug helder zijn.


   
ReplyQuote
john44
(@john44)
Active Member
Joined: 21 years ago
Posts: 15
 

Ik ben het volledig eens met Jef.
Ik heb ooit eens een gelijkaardig probleem gehad, en dit lost zich vanzelf op, zonder problemen voor de vissen.

John


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.