The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Voer

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,459 Bekeken
(@padde)
Reputable Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 358
Topic starter  

Hallo,

Altijd heb ik mijn vissen Hikari gevoerd, maar dit is vrij aan de prijs en ik krijg niet de resultaten die ik verwacht van mijn vissen. Nu heb ik vorig jaar Takazumi Groei toegevoegd, en dit deed een hoop goed, maar nu kwam ik bij mijn dealer in doetinchem het volgende voer tegen: Namelijk Sera koi professional, dit is een stuk goedkoper dan Hikari. Heeft iemand hier ervaring mee? ik weet zo de samenstelling niet en kan het ook niet vinden op internet, maar ik ben ook vooral op zoek naar mensen die ervaring hebben met dit voer en waarom ik het wel of niet zou moeten voeren.

Grtz.


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1387
 

Zelf geen ervaring met dit merk voer maar ik ben nogal fan om zelf te mengelen van verschillende merken. Dus niet te kiezen voor één merk voer.


   
BeantwoordenCiteren
(@patsnake)
Reputable Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 337
 

ik meng ook mijn voer. heb verschillende merken, van heel goedkoop tot de duurdere soorten, en alles wordt opgegeten ( vaak het goedkoopste als eerst ) en de vissen groeien goed en doen het ook goed


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.