The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
voederautomaat

 

(@mathieu-roosen)
Eminent Member
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 26
Topic starter  

Binnenkort moet ik vaak voor langere tijd naar het buitenland. Als ik weg ben is er niemand om mijn Koi's te verzorgen en ik vraag het liever niet aan de buren.
Daarom ben ik op zoek naar een goede voederautomaat. Tot nu toen heb ik er alleen maar gevonden die met een opwindbare veer werken. Deze moet men dagelijks opwinden en zijn dus voor mij geen oplossing.
Kan iemand een goed type( electrisch) aanraden en een addres waar deze te verkrijgen zijn in Be of NL.
M.R.


   
Citeren
(@nicolas-dubois-wydoodt)
New Member
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1
 

In de laatste "Special Koi" van de watertuin staat op de rugpagina een advertentie onder andere verband houdend met voederautomaten. Zelf heb ik deze site eerder bezocht en een van hun artikelen is een automatische voederautomaat. Persoonlijke ervaring hiermee heb ik echter niet maar ik geef u graag het e-mail adres voor verdere informaties : www.xs4all.nl/~estrad


   
BeantwoordenCiteren
(@bwana)
Active Member
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 9
 

toestel is verkrijgbaar bij "Pelckmans"
014/633887
ik geloof dat de prijs +/- 5000,- is
perfecte werking


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.