The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Vijverbodem..

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,353 Bekeken
(@fancygoldfish)
New Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wij hebben vorige week een vijver aangelegd, op de bodem hebben we speelzand gedaan "omdat dit zo hoort" was ons verteld. Maar het water is enorm troebel. De pomp en het filter staan al die dagen al te draaien, maar het word er niet beter op helaas. Komt dit ooit nog goed? Of blijft het een troebele zooi zolang het zand in de vijver zit? (Heb bijna de neiging alles er weer uit te halen... Maar ja "hoe"?)


   
Citeren
(@marcokoivis)
New Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden
Berichten: 3
 

hallo,
Ik denk dat speel zand sowieso niet goed is.
Maar als je de pomp een stukje van de bodem zet misschien zuigt die dan geen zand meer op.

Succes


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.