The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
vijverbodem reinigen

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
3,033 Bekeken
(@lesbruy)
New Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Wij hebben nog al een grote vijverbodem, deze willen we graag van het slib ontdoen. Is de pondovac (die allerlei aanpassingen moet ondergaan ivm het grote bodemoppervlak 60m2) de enige optie of heeft iemand anders nog een goed idee? Of heeft iemand ervaringen met reinigen met de podovac. Ik lees graag van jullie, groetjes lesbruy


   
Citeren
(@arend039)
Trusted Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 92

   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.