The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Vijver verhuizen

 

(@marco-hovius)
New Member
Deelgenomen: 12 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi allemaal,
Ik zit met het volgende probleem: ik heb een nieuw huis gekocht en krijg de sleutel op 29 december en in het nieuwe huis is nog geen vijver.
Wat moet ik doen want ik heb het idee dat het verhuizen van een vijver al niet te simpel is maar in de winter eigenlijk niet te doen en ben bang dat ik voor de winter een ander onderkomen voor mijn vissen moet gaan zoeken.

Of zijn er andere oplossingen!!!

Alvast bedankt voor het meedenken
Groetjes Marco Hovius


   
Citeren
(@patsnake)
Reputable Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 293
 

ik denk dat je met de vijver óf moet wachten tot in het voorjaar óf dat je een tijdelijk ander onderkomen moet zoeken.
om hoeveel vissen gaat het en hoe groot zijn ze ???

(misschien mag je van de oude bewoners nu al graven 🙂 )


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.