The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Vijver ombouw

 

(@franklidy)
Active Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 11
Topic starter  

Hallo . Ik ga binnenkoort mijn vijver ombouwen , en moet mijn vissen ergens kunnen bewaren voor de duur van de werken . Kan misschien iemand mij zeggen waar dat ik zo een bak kan gaan huren of lenen ? Het zou doch een redelijk groote moeten zijn . Rond 10000 l .
Omdat ik ook met koi zit .
Groetjes


   
Citeren
(@tr!bal)
Eminent Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 31
 

volgens mij hoef je niet de complete inhoud van je vijver erin te doen. koi kunnen best even in een kleinere ruimte verblijven.

mijn buurman heeft ook een koi vijver en had ze in een grote krat van ongeveer 1m3 gedaan


   
BeantwoordenCiteren
(@klompken)
Eminent Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 38
 

Beste,

Ik ben ook bezig aan het verbouwen van mijn vijver. Ik heb mijn vissen voor 2maand ondergebracht in een zwembad van "intex". Ik heb het 100 euro betaald voor een inhoud van 6000L. Komend weekend gaan de vissen naar hun nieuwe verblijfplaats, en tot nu toe heb ik geen problemen gehad.

groeten, klompken


   
BeantwoordenCiteren
(@franklidy)
Active Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 11
Topic starter  

Beste .
Bedankt voor u reactie . Je hebt mij echt geholpen . Want ik heb ook een zwembad van Intex gekocht . Maar ik was niet zeker of dat het geschickt was om vissen in te bewaren . Ik heb nog een vraag . In welke kleur moet de polyester zijn voor een koi vijver .
Groetjes .


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.