The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
Thesis

 

(@griet)
New Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

beste lezer,

graag had ik even uw hulp willen inroepen bij het schrijven van mijn thesis. Ervan uitgaande dat u zelf een vijver heeft in uw tuin had ik u graag een paar vraagjes willen stellen.

eerst en vooral had ik graag willen weten waarom u besloten heeft om een vijver aan te leggen. Daarnaast zou ik willen weten welk soort vijver u heeft en of u die zelf heeft aangelegd of dit via een firma heeft gedaan en welke problemen u heeft ondervonden zowel tijdens de aanleg als achteraf en hoe u die heeft opgelost.
Misschien kunt u mij ook een aantal zaken aangeven die beter niet samen in 1 vijver worden gezet en welke de betere filtersystemen zijn. Tenslotte zou ik u willen vragen wanneer u vindt dat uw vijver in orde is en of u nog tips heeft voor mensen die eraan denken een vijver aan te (laten) leggen.

Als u even de tijd zou willen nemen om deze vragen te beantwoorden, zou dit voor mij een grote hulp zijn.

Alvast heel erg bedankt,

Griet


   
Citeren
(@hokie)
Honorable Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 646
 

Moi Griet,

Natuurlijk ben ik bereid om antwoord te geven, stuur je een PB'tje.

Hokie


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.