The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Thesis

2 Posts
2 Users
0 Likes
1,593 Views
Griet
(@griet)
New Member
Joined: 15 years ago
Posts: 1
Topic starter  

beste lezer,

graag had ik even uw hulp willen inroepen bij het schrijven van mijn thesis. Ervan uitgaande dat u zelf een vijver heeft in uw tuin had ik u graag een paar vraagjes willen stellen.

eerst en vooral had ik graag willen weten waarom u besloten heeft om een vijver aan te leggen. Daarnaast zou ik willen weten welk soort vijver u heeft en of u die zelf heeft aangelegd of dit via een firma heeft gedaan en welke problemen u heeft ondervonden zowel tijdens de aanleg als achteraf en hoe u die heeft opgelost.
Misschien kunt u mij ook een aantal zaken aangeven die beter niet samen in 1 vijver worden gezet en welke de betere filtersystemen zijn. Tenslotte zou ik u willen vragen wanneer u vindt dat uw vijver in orde is en of u nog tips heeft voor mensen die eraan denken een vijver aan te (laten) leggen.

Als u even de tijd zou willen nemen om deze vragen te beantwoorden, zou dit voor mij een grote hulp zijn.

Alvast heel erg bedankt,

Griet


   
Quote
Hokie
(@hokie)
Honorable Member
Joined: 16 years ago
Posts: 646
 

Moi Griet,

Natuurlijk ben ik bereid om antwoord te geven, stuur je een PB'tje.

Hokie


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber is een waterpartij zoals een vijver of waterornament essentieel om je tuin echt compleet te maken. Een vijver wordt pas echt tot leven gebracht met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. En voor liefhebbers van prachtig gekleurde gekleurde koi, staan bekend als koi keepers.

Op de "Nieuw hier? Start hier!" pagina vind je een volledig overzicht van de meest interessante en populaire artikelen op de website.

De Vijvers en Koi Kennisbank bevat uitgebreide achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en de koi-hobby. Hier vind je basiskennis en uitleg over alle begrippen.