The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
skimmer???

 

(@gregory)
New Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

ik ben gregory uit belgie en heb een vraagje daar er nu en dan vuil op het wateroppervlak van mijn vijver drijft stel ik me nu de vraag ik een skimmer zou plaatsen is dat goed voor de vijver ?dank bij voorbaag gregory.


   
Citeren
 DNNS
(@dnns)
Honorable Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 583
 

Hoi Gregory,

een skimmer kan geen kwaad hoor, het zorgt enkel voor een schonere waterspiegel en das alleen maar mooi:) Het oppervlaktevuil wordt verplaatst naar het filter, wat anders naar de bodem zou zakken en vervolgens verrotten. Het enige nadeel is het extra onderhoud...

Dennis


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.