The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
overbevolking

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,281 Bekeken
(@pliem)
New Member
Deelgenomen: 12 jaar geleden
Berichten: 4
Topic starter  

We komen om in de jonge windes en die zijn zo snel en slim dat ze zicht niet laten vangen met een netje.
Iemand suggesties?


   
Citeren
(@jef-smeyers)
Honorable Member
Deelgenomen: 23 jaar geleden
Berichten: 597
 

Het net een tijdje in het water hangen en dan er boven wat voeder strooien. Dan moet ge nog rap zijn maar zou het toch moeten lukken.


   
BeantwoordenCiteren
(@patsnake)
Reputable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 337
 

als de vijver niet zo diep is en er alleen windes in zitten dan zou ik er wat water uithalen, kun je gelijk een water-verversing doen en anders kijken voor een zogenaamd kruisnet ( of een groot net )


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.