Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Nieuws > Reiger loopt winkel binnen bij Floors Koi Shop

Reiger loopt winkel binnen bij Floors Koi Shop

Reigers, de nachtmerrie voor iedere hobbyist, maar voor een dealer moet het ook zuur zijn. De reiger komt immers de kaas van het brood eten bij de handelaar. Het overkwam de Zeeuwse dealer Floor van Dommelen.

Reigers, de nachtmerrie voor iedere hobbyist, maar voor een dealer moet het ook zuur zijn. De reiger komt immers de kaas van het brood eten bij de handelaar. Het overkwam de Zeeuwse dealer Floor van Dommelen. Gezien de hoge temperaturen liet hij de deuren open van het gedeelte waar zijn 100 kuubs vijver ligt. Doet hij dat niet dan wordt het echt veel te warm, zo stelt de meervoudig Grand Champion winnaar op diverse koi shows.

Het dier duikt gewoon de vijver in om een vis te pakken

“Donderdagochtend vroeg zag ik dat er een voerbak om lag en bloed op de vlonder. Ik dacht aan een kat. Gelukkig heb ik een camerasysteem en kan ik de beelden terug kijken. Deze bekeken hebbende, zag ik dat het een reiger was en hij was al meer keer geweest. Het dier duikt gewoon de vijver in om een vis te pakken.”

Effe samen ontbijten; zelfbediening

Geplaatst door Floor van Dommelen op Zondag 28 mei 2017

Bron

Tekst: koiquestion.com

Koiquestion

KoiQuestion is de nummer #1 nieuwssite, kennisportaal en inspiratiebron over het houden van Koi en alle facetten die bij deze hobby horen. Vanuit leergier en compassie fungeert KoiQuestion als het kloppend hart van de Nishikigoi gemeenschap met als doel het wereldwijd promoten, verbeteren en verbinden van mens en hobby.

Voeg een reactie toe