Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Nieuws > The Pond Library bestaat 20 jaar

The Pond Library bestaat 20 jaar

Sinds 1995 is véél verandert op het world wide web. Niet alleen bekijken we websites de dag van vandaag enkel op desktop computers maar ook tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken. Websites zien er anno 2015 ook totaal anders uit dan 20 jaar geleden. Daarom presenteer ik als webmaster van The Pond Library jullie graag de volledig nieuwe “complete vijvers en koi gids” sinds 1995.

Ook zijn we nu online socialer dan ooit en delen we alle informatie en foto’s via verschillende sociale media zoals Facebook en Twitter. Forums zoals dat van The Pond Library was ooit een manier om met elkaar in contact te komen. U begrijpt het, er is veel verandert sinds 1995 toen deze site op het internet kwam.

Ook de manier van publiceren op het internet is ontzettend sterk gewijzigd. Bloggen is vandaag het key woord. Een snelle manier om informatie op het internet te plaatsen.

Ik heb met deze site altijd al voor ogen gehad een zo gebruiksvriendelijk mogelijk website te maken met de focus op inhoud (tekst, foto’s en filmpjes). Toegegeven, niet alle versies die deze site doorgemaakt heeft in haar 20 jaar bestaan waren een even groot succes.

Mensen die deze site regelmatig bezoeken zullen wel gemerkt hebben dat het de laatste 2 jaar eerder stil was met de nieuwe artikelen en fotomateriaal. Dit komt enerzijds omdat ik al langer van plan was om deze site opnieuw uit te vinden met vooral de mogelijkheid om snel informatie online te zetten en te beheren. Tegenwoordig bestaan daar handige systemen voor. Er is heel wat research en een lange testperiode aan voorafgegaan vooraleer ik de beslissing genomen heb om deze 20 jaar oude site naar zo’n systeem over te brengen. Dat is geen éénvoudige klus geweest maar ik denk wel te mogen zeggen dat ik erin geslaagd ben om een nieuwe Pond Library te maken die nog meer dan ooit gericht is op inhoud.

Daarom presenteer ik als webmaster van The Pond Library jullie graag de volledig nieuwe “complete vijvers en koi gids” sinds 1995.

Geschiedenis van de homepagina

Link

Bekijk de geschiedenis van deze website met de internet archive waybackmachine.

Ief De Laender

Ief De Laender is webmaster en stichter van deze site en werd geboren in 1973. Studeerde af als tuinbouw technicus aan de land en tuinbouwschool in Sint-Niklaas en is sinds 1992 werkzaam in de tuinaanleg sector.

Voeg een reactie toe