Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Nieuws > Nieuwe start pagina’s voor tuin, koi, en zwemvijvers

Nieuwe start pagina’s voor tuin, koi, en zwemvijvers

Er bestaan verschillende types van vijvers met elk hun doel, principe en vijver regels. Ik heb er een artikel aan besteed met als titel soorten van vijvers.
Een belangrijk artikel want eigenlijk zou elke vijver hobbyist moeten uitmaken welke vijver type voor hem of haar het beste past. Het staat dan ook niet voor niets in de lijst met artikels voor de startende vijver liefhebber.

De artikels op deze site staan gegroepeerd in categorieën maar het is niet altijd even duidelijk voor welk vijver type bepaalde artikels wel en niet geschikt zijn.
Daar komt nu verandering in want vanaf nu is het mogelijk om meteen naar een tuinvijvers, koivijvers en zwemvijvers home pagina te gaan. Een centrale pagina waar op termijn alle info, links, artikels en pagina’s zullen komende te staan voor elke vijver soort. Alles gecentraliseerd.

Je kunt ook altijd naar deze start pagina’s want ze zijn bereikbaar in het menu bovenaan rechts en onderaan.

Ief De Laender

Ief De Laender is webmaster en stichter van deze site en werd geboren in 1973. Studeerde af als tuinbouw technicus aan de land en tuinbouwschool in Sint-Niklaas en is sinds 1992 werkzaam in de tuinaanleg sector.

Voeg een reactie toe