The Pond Library
The Pond Library > Nieuws > Koi Pond voor iPhone

Koi Pond voor iPhone

Het is moeilijk voor te stellen, met alle grote iPhone applicaties in de App store van Apple dat één van de best verkochte applicatie een Japanse koivijver is met ronddrijvende lelieblaadjes en amusante geluidjes.

Screenshot Koi Pond

Waarom is The Bimp Pilots creatie zo populair? Misschien omdat er teveel stress is in ons leven, en koi vijvers doen hun best o dit hectisch leven te compenseren met zachte geluiden uit de natuur en vredige vissen.

De applicatie biedt een realistische weergave van een vijver met rondzwemmende koi erin, inclusief schaduwen en zwemgedrag als echte vissen zouden doen. Maar het is ook interactief. Het scherm aanraken veroorzaakt waterbeweging – compleet met splash geluid effecten. Met een hoofdtelefoon is het zowaar nog leuker. Hierbij hoor je, afhankelijk waar je het water aanraakt de geluiden in het juiste oor. Wanneer je je vinger op het scherm houdt benaderen de koi je en de iPhone trilt wanneer de vissen aan je nippen.

Je kunt ook bijpassende achtergrond geluiden voor vogels, water, kikkers en insecten instellen. De applicatie geeft je ook controle over het kleurenschema, de helderheid, en het aantal vissen en lelie bladeren.

Koi Pond opties instellen

Door je iPhone te schudden kun je de vissen eten geven met smakelijke happen inclusief begeleidende splashes. De laatste versie heeft ook een vakantie modus voor november en december met aangepaste sferen.

Vele iPhone gebruikers hebben Koi Pond uitgeprobeerd. als je nog niet één van hen bent, en je bent op zoek naar wat afleiding, dan zal je uitgave van €0,79 met Koi Pond niet verloren zijn. Het is kalmerend, enigszins verslavend, en nog het meeste van al prachtig ontworpen.

Koi Pond is compatibel met elke iPhone en iPod touch draaiend op de iPhone software 2.x

Ief De Laender

Ief De Laender is webmaster en stichter van deze site en werd geboren in 1973. Studeerde af als tuinbouw technicus aan de land en tuinbouwschool in Sint-Niklaas en is sinds 1992 werkzaam in de tuinaanleg sector.

Voeg een reactie toe