The Pond Library
The Pond Library > Nieuws > Goudvissen bieden gezelschap aan hotelgasten

Goudvissen bieden gezelschap aan hotelgasten

Diverse hotels in de Verenigde Staten bieden hotelgasten de mogelijkheid om de kamer te delen met een goudvis. Eén van die hotels is het University Plaza Hotel in Springfield waar ze gasten de mogelijkheid bieden de overnachting in het hotel door te brengen met een goudvis.

Hotel verblijven zijn een beetje saai voor sommigen en éénzaam voor anderen. Maar het University Plaza Hotel in Springfield heeft een unieke manier gevonden voor dit probleem en het personeel doet ook mee.

Gasten in het hotel zijn vaak erg enthousiast als ze vernemen dat een goudvis hen gezelschap kan houden op hun kamer. Volgens sommige medewerkers raken sommigen er zelfs gehecht aan.

De goudvissen hebben een naam zoals Chip, Blondie en Flounder. Iedere goudvis in het hotel heeft zijn eigen verhaal en hun biografie wordt achteraan op de bokaal geplaatst. Zo is er Chip, afkomstig uit Chicago en fan van het plaatselijke honkbalteam.

Om de verzorging en het voederen hoeven de gasten zich geen zorgen te maken. De goudvissen worden door het personeel naar de kamer gebracht en krijgen tijdens de nacht eten.

Volgens de hotel manager zijn vooral kinderen en alleen reizende gasten wel te vinden voor een goudvis op de hotelkamer. Vroeger als kind waren hotelkamers leuk en daarom wil men met het University Plaza Hotel een leuk verblijf geven aan de gasten.

Ief De Laender

Ief De Laender is webmaster en stichter van deze site en werd geboren in 1973. Studeerde af als tuinbouw technicus aan de land en tuinbouwschool in Sint-Niklaas en is sinds 1992 werkzaam in de tuinaanleg sector.

Voeg een reactie toe