Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Koishows > Champions tijdens KLAN Interkoi 2018 komen uit België

Champions tijdens KLAN Interkoi 2018 komen uit België

Grand Champion, Supreme Champion, Jumbo Champion A en Jumbo Champion B naar Belgie!

Filip Poppe en diens wederhelft Els de Decker verkeren in een euforische toestand. Hij heeft de heel winter gewerkt aan diens strijdplan voor het komende seizoen met als doel het halen van veel Major Awards, maar ook tenminste een Jumbo Champion titel, een Major Award die zijn collectie nog niet eerder ten dele viel. Wie kon er op rekenen dat al zijn wensen meteen tijdens de Interkoi Koi Show in Kalkar in vervulling zouden gaan?

Vorig jaar, toen al prachtig, moest Miss Magnum het nog stellen met de Supreme Champion titel; nu is ze de weergaloze kampioen en in vele opzichten sterk verbeterd

Als titelverdediger was het hem ernst om zijn eer te verdedigen. Dat dit allemaal goed verliep konden we eerder zien toen hij op Facebook een video plaatste van Miss Magnum, die vorig jaar ook meerdere Grand Champion titels wist te behalen, doch die er nog nooit eerder zo goed bij zwom als nu. Sneeuwwit, scherpe patronen en een massive massive body maken deze Koi een moeilijke te overstijgen in termen van kwaliteit en schoonheid. En zo geschiedde. Filip Poppe voert het klassement aan met deze geweldige SFF Kohaku van de bloedlijn Magnum.

Lees het volledige artikel op Koiquestion

Bron & Referenties

Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij schrijft reeds 10 jaren artikelen voor Koi magazines met als favoriete onderwerp de Nishikigoi zelf. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Voeg een reactie toe