Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Advertorial > Bekijk uw koi boven het wateroppervlak met Seekoi

Bekijk uw koi boven het wateroppervlak met Seekoi

SeeKoi is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van Koi’s. Met SeeKoi haalt u letterlijk en figuurlijk het leven van uw Koi’s naar boven. Het strakke design van SeeKoi maakt het mogelijk uw Koi’s boven het wateroppervlak te zien op ware grootte en in alle kleurenpracht.

Bovendien kunt u uw Koi’s eenvoudig controleren op hun gezondheid. SeeKoi is daarom een aanrader voor de echte Koi-liefhebber.

seekoi-2

Maatwerk

De Seekoi is in 70x35x35 cm verkrijgbaar. Geen enkele vijver is hetzelfde waardoor het design van de SeeKoi wellicht aangepast dient te worden. Wij bieden u de mogelijkheid om het design aan te passen en deels zelf samen te stellen en denken graag met u mee. U zal versteld staan van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Nieuwe modellen met andere afmetingen en prijzen waaronder een budget model volgen.

Prijzen

  • Seekoi 70x35x35  €999,-

Seekoi

Tolsingel 38
6905 TJ Zevenaar
Tel: 06 2033 8721
Email: info@seekoi.nl

Verkrijgbaar bij

Bron & referenties

Foto en video: seekoi.nl

Ief De Laender

Ief De Laender is webmaster en stichter van deze site en werd geboren in 1973. Studeerde af als tuinbouw technicus aan de land en tuinbouwschool in Sint-Niklaas en is sinds 1992 werkzaam in de tuinaanleg sector.

Voeg een reactie toe