Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Koishows > Winnaars Holland Koi show 2018

Winnaars Holland Koi show 2018

De belangrijkste prijzen op een Koi Show worden de Major Awards genoemd. Zij worden gegeven aan de allerbeste Koi op een show over alle variëteiten en gecombineerde lengte klasse. Er zijn er slechts enkele en dus is het een hele eer om deze prijzen in ontvangst te mogen nemen.

Vooral voor een hobbyist is een dergelijke prijs fantastisch, maar ook voor dealers is het in veel gevallen een unieke eer en dat gaat gepaard  met bijzonder veel trots. Met veel plezier leggen we deze winnaars vast voor het nageslacht. Dit zijn de allerbeste Koi van de Holland Koi Show 2018; dit zijn de Major Awards.

Ook interessant om te lezen

Bron & Referenties

Koiquestion

KoiQuestion is de nummer #1 nieuwssite, kennisportaal en inspiratiebron over het houden van Koi en alle facetten die bij deze hobby horen. Vanuit leergier en compassie fungeert KoiQuestion als het kloppend hart van de Nishikigoi gemeenschap met als doel het wereldwijd promoten, verbeteren en verbinden van mens en hobby.

Voeg een reactie toe