Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Koishows > Winnaars Belgian ZNA koishow 2017

Winnaars Belgian ZNA koishow 2017

Op 24 en 25 juni 2017 organiseerde de Belgian Koi Society vereniging haar 7e Belgian ZNA Koi Show in Hasselt, naast de Japanse tuin. Dit zijn de belangrijkste winnaars.

Jumbo Champion

Vorig jaar tikte de lieveling van Jurgen Weyen 106 hele centimeters aan langs de liniaal op deze show. Dit jaar is de beer van Peer, alwaar Koi Exclusive altijd gevestigd is geweest, wederom de grootste en daarmee de Jumbo Champion op de ZNA Belgian Koi Show 2017. Nu is zij twee centimeter langer en met een volle 108 cm neemt het gewicht exponentieel toe.

Jumbo Champion – Jurgen Weyen – 108 cm

Mature Champion

De Mature is ook zeker een rijpe Koi. Ze was eerder namelijk al eens goed voor de Grand Champion titel op dezelfde show in 2014 en eerder dit jaar wist ze nog Grand Champion te spelen op de Interkoi in Kalkar.

Mature Champion – Filip Poppe en Els de Decker

Filmpje

Meer info

Ook interessant om te lezen

Bron & Referenties

Ief De Laender

Ief De Laender is webmaster en stichter van deze site en werd geboren in 1973. Studeerde af als tuinbouw technicus aan de land en tuinbouwschool in Sint-Niklaas en is sinds 1992 werkzaam in de tuinaanleg sector.

Voeg een reactie toe