The Pond Library
The Pond Library > Koishows > Winnaars Belgian ZNA Koi Show 2014

Winnaars Belgian ZNA Koi Show 2014

Op 21 en 22 juni 2014 organiseerde de Belgian Koi Society vereniging haar vierde Belgian ZNA Koi Show in het domein van Bokrijk.

Grand Champion

Filip en Els Poppe mogen zich voor het tweede opeenvolgende jaar de Grand Champion Award in ontvangst nemen morgen op de Belgian ZNA Koi Show 2014. Vorig jaar nog was het de Sanke genaamd “Sunshine” die de winst voor het Belgisch hobbyisten-paar mocht optekenen. Nu is het de beurt aan een Kohaku.

82 centimeter terwijl ze nog maar in haar vijfde levensjaar verkeerd

Gekweekt door wederom Sakai Fish Farm (SFF) heeft deze vrouwelijke Koi een lengte van maar liefst 82 centimeter weten te bereiken terwijl ze nog maar in haar vijfde levensjaar verkeerd. Afkomstig van de potentievolle bloedlijn “Shining Rose” heeft “Miss Rose” de familienaam hoog gehouden. Datzelfde geldt voor Filip Poppe; die de vis niet eerder meenam en nu vond dat ze er echt klaar voor was.

grand-champion-belgian-zna-koishow-2014

Grand Champion B

Onmiskenbaar Formidabel is de Karashigoi van de dealer uit Oost-Souburg. Hij noemde het gisteren nog; Het was die ene prijs die nog niet in zijn prijzenkast sierde; de Grand Champion B.

grand-champion-b-belgian-zna-koishow-2014

Jumbo Champion

Jurgen Weyen heeft de naam van zijn zaak eer aangedaan. Met een exclusieve Chagoi van bijna een volle meter lang, 97 om precies te zijn, wist hij zich de titel voor de grootste Koi op de Belgian ZNA Koi Show toe te eigenen. Ongetwijfeld een lieveling voor iedere hobbyist die de vis mag voorzien van diens natje en droogje¦

De bruine bast werd 13 jaren geleden gekweekt door Hisashi Hirasawa zoals de shacho “ baas “ van de Marudoh Koi Farm naam draagt. Een vis met een buitengewoon zachtaardig karakter; ongetwijfeld een lieveling voor iedere hobbyist.

jumbo-champion-belgian-zna-koishow-2014

Supreme Champion

supreme-champion-belgian-zna-koishow-2014

Mature Champion

mature-champion-belgian-zna-koishow-2014

Adult Champion

adult-champion-belgian-zna-koishow-2014

Young Champion

young-champion-belgian-zna-koishow-2014

Baby Champion

baby-champion-belgian-zna-koishow-2014

Adult Tategoi

adult-tategoi--belgian-zna-koishow-2014

Young Tategoi

young-tategoi--belgian-zna-koishow-2014

Most Unique

most-unique--belgian-zna-koishow-2014

Bron

Tekst en foto’s: koiquestion.com

Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij schrijft reeds 10 jaren artikelen voor Koi magazines met als favoriete onderwerp de Nishikigoi zelf. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Voeg een reactie toe

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.