Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Koishows > Winnaars 1ste France Koi Show

Winnaars 1ste France Koi Show

De eerste editie van de Koi show in Frankrijk is in het weekend van 29 en 30 april 2017 een feit geworden. Niet echt bij de deur; Lyon, maar voor een hobbyist tellen Koi kilometers toch niet?

De eerste editie van de Franse Koi show.

De eerste editie van de Koi show in Frankrijk is in het weekend van 29 en 30 april 2017 een feit geworden. Niet echt bij de deur; Lyon, maar voor een hobbyist tellen Koi kilometers toch niet?

Zo dachten ook een aantal Belgische dealers. Ik sprak Kim Cloet (Kim’s Koi) en hij heeft er een kleine 8 uur over gedaan om op plaats van bestemming te komen. Echter heeft hij dit niet voor niks gedaan blijkt achteraf… Later hier meer over!

Ook Filip Saerens (Filips Koi) heeft de weg richting het showterrein gevonden met een paar ‘’kanonnen’’ Zo zwom dan ook de Grand Champion in zijn vat samen met de Mature Champion! Dat is toch wel iets waar je trots op mag zijn.

Grand Champion

Grand Champion – Filip Poppe, Foto Patrick Vandael.

Voor de meeste mensen is de Grand Champion een onbekende Koi. Ze komt uit de stallen van Sakai met een lengte van 76cm. Dat ze uit een goede bloedlijn komt blijkt wel, zo speelde de zus (die in het bezit is van Filip Poppe) van deze Kohaku nog suprême in Kalkar 2017.

Mature Champion

Mature Champion

De Mature Champion is voor velen daarentegen wel een bekende Koi! Zo speelde deze Koi nog Suprême tijdens het Watergala in Nieuwegein.

Grand Champion B

Grand Champion B – Kim’s koi, Foto Kim’s Koi.

Supreme Champion

Supreme Champion – Kim’s koi, Foto Kim’s Koi.

Young Champion

Young Champion – Kim’s koi, Foto Kim’s Koi.

Adult Champion

Adult Champion – Kim’s koi, Foto Kim’s Koi.

Bron

Tekst: koiquestion.com

Koiquestion

KoiQuestion is de nummer #1 nieuwssite, kennisportaal en inspiratiebron over het houden van Koi en alle facetten die bij deze hobby horen. Vanuit leergier en compassie fungeert KoiQuestion als het kloppend hart van de Nishikigoi gemeenschap met als doel het wereldwijd promoten, verbeteren en verbinden van mens en hobby.

Voeg een reactie toe