Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Koishows > Jumbo Champion Belgian ZNA koi show 2017 weer groter

Jumbo Champion Belgian ZNA koi show 2017 weer groter

Na 16 jaar 108 cm groot

Vorig jaar tikte de lieveling van Jurgen Weyen 106 hele centimeters aan langs de liniaal op deze show. Dit jaar is de beer van Peer, alwaar Koi Exclusive altijd gevestigd is geweest, wederom de grootste en daarmee de Jumbo Champion op de ZNA Belgian Koi Show 2017. Nu is zij twee centimeter langer en met een volle 108 cm neemt het gewicht exponentieel toe. De reacties aan het vat zijn verrast en verbluffend.

Waarschijnlijk zagen we de Chagoi voor het laatst?!

Al in 2014 wist de Chagoi de Jumbo op zijn naam te schrijven. Destijds met 97 centimeter. De vis was destijds 13 jaren oud. Dat maakt haar vandaag de dag 16 jaren jong!

Zo’n grote vis zagen ze nog nooit! De kans is echter groot dat dit toch echt de laatste keer is geweest dat we de naar verluid 18 jaar oude gigant hebben kunnen aanschouwen; de eigenaar Jurgen Weten, gaat zich op zijn andere onderneming gericht op Herba Life richten en zeg nou zelf, dan is zo’n Chagoi niet echt het visitekaartje, haha. Prachtbeest!

Jumbo Champion – 108 cm groot

Ook interessant om te lezen

Bron

Tekst: koiquestion.com

Koiquestion

KoiQuestion is de nummer #1 nieuwssite, kennisportaal en inspiratiebron over het houden van Koi en alle facetten die bij deze hobby horen. Vanuit leergier en compassie fungeert KoiQuestion als het kloppend hart van de Nishikigoi gemeenschap met als doel het wereldwijd promoten, verbeteren en verbinden van mens en hobby.

Voeg een reactie toe