The Pond Library
The Pond Library > Koishows > Grand en Supreme Champion Interkoi 2012

Grand en Supreme Champion Interkoi 2012

Het nieuwe koishow seizoen 2012 op Europese bodem is ingezet in Duitsland, Rheinberg op 31 maart en 1 april. Een organisatie van de Duitse koi vereniging KLAN.

Grand Champion

Net als vorig jaar een Belgische winnaar. Net als vorig jaar een vis van Sakai Fish Farm. Net als vorig jaar een Sanke. Het is dit maal echter een andere Sanke en ook een andere eigenaar. Het is de 88,5cm grootte tricolore van Jean Hoorne die er met de hoogste eer vandoor gaat!

Grand Champion Interkoi 2012
De 88,5cm grote SFF Sanke – eigendom van Jean Hoorn

De Sanke is nog maar 4,5 jaar oud (gosai) en al 88,5 cm groot!

Supreme Champion

Een Kohaku van wederom Sakai Fish Farm is tweede geworden achter de imposante Sanke van Jean Hoorne. Deze Kohaku is eigendom van Rob van der Hulst is de trotse eigenaar van deze tategoi. De Kohaku meet overigens 86 centimeter en is 6,5 jaar oud (nanasai).

Supreme Champion Interkoi 2012
De 86cm grote SFF Kohaku – eigendom van Rob van der Hulst

De Kohaku is twee jaar geleden als 80 centimeter grote vis aangekocht en is sindsdien dus 6 centimeter gegroeid. Zie onderstaand de foto van deze beloftevolle Kohaku. In mijn ogen zal deze vis nog beter worden in de toekomst.

Ief De Laender

Ief De Laender is webmaster en stichter van deze site en werd geboren in 1973. Studeerde af als tuinbouw technicus aan de land en tuinbouwschool in Sint-Niklaas en is sinds 1992 werkzaam in de tuinaanleg sector.

Voeg een reactie toe

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.