Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
The Pond Library
The Pond Library > Koishows > Grand Champion ZNA Belgian Koi Show 2018

Grand Champion ZNA Belgian Koi Show 2018

Grand Champion Belgian ZNA koishow 2018

Zijn vierstap Kohaku van de Sakai Fish Farm is een kampioen van formaat. Niet persé in lengte, de vis meet 77 cm, maar toch zeker in prestatie. De vierstapper heeft inmiddels een indrukwekkend blazoen met medailles.

Filip Poppe onbetwist de beste hobbyist van België (en daarbuiten)

Zijn vierstap Kohaku van de Sakai Fish Farm is een kampioen van formaat. Niet persé in lengte, de vis meet 77 cm, maar toch zeker in prestatie. De vierstapper heeft inmiddels een indrukwekkend blazoen met medailles. Zo won eerder dit jaar al de Grand Champion Award op de KLAN Interkoi. Een jaar eerder in 2017 werd ze er Supreme Champion.

De medaillespiegel van deze yondan Kohaku staat op zeven Major Awards

Miss Magnum pakt 4e Europese titel!

Op de Belgian Koi Show, waar ze vandaag haar rondes doet heeft ze ook haar strepen verdiend. Na in 2016 nog goed te zijn voor een Mature Champion Award op zowel deze als de European Shinkokai Show te Nieuwegein, wist ze vorig jaar het allerhoogste podium te bestieren in Hasselt. Ook in de Koi Show te Goes vorig jaar werd ze Grand Champion,Vandaag herhaalt ze dat nog eens en was ze goed voor Grand en daarmee is dit haar vierde Grand Champion titel!

foto van Pascal Goossens

De medaillespiegel van deze Kohaku staat nu op zeven Major Awards. Op de Euregio Koi Show in 2016 werd de vierstapper Best Kohaku. Filip kocht de Koi, via toenmalig Koi dealer ’t Viske, van Ogata nadat deze uit de Magnum bloedlijn van SFF was betracht.

VIDEO: Is de Magnum Kohaku haar 4e GC titel waard?!

Filip Poppe en Els De Decker kwamen naar de Belgian ZNA Koi Show, vijver- en tuindagen 2018. Met hun Sakai Fish Farm #Kohaku van de #magnum bloedlijn. Of de #yondan zijn vierde Grand Champion titel waard is? Oordeel zelf!Meer over deze Kohaku lees je op: https://koiquestion.com/nl/2018/06/23/grand-champion-zna-belgian-koi-show-2018-miss-magnum-pakt-4e-europese-titel/

Geplaatst door KoiQuestion op Zondag 24 juni 2018

Ook interessant om te lezen

Bron & Referenties

Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij schrijft reeds 10 jaren artikelen voor Koi magazines met als favoriete onderwerp de Nishikigoi zelf. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Voeg een reactie toe