The Pond Library

Forum


Thunderflash stelt ...
 
Meldingen
Alles wissen
Thunderflash stelt zich voor

4 Berichten
4 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
4,531 Bekeken
(@thunderflash)
New Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo,

ik ben Alfred en 41 jaar oud. Nu onze kinderen de leeftijd bereikt hebben dat wij het veilig vinden om een vijver in onze tuin aan te leggen moet het er maar eens van komen.:)
Op dit moment oriënteren we ons helemaal suf. We hebben al wel een keuze qua vijversoort gemaakt. We gaan een strakke formele vijver aanleggen. Ik wil daar na de zomervakantie mee gaan beginnen, het inrichten met vissen stellen we uit tot volgend jaar.
Ik hoop via dit forum veel te weten te komen waar ik allemaal aan moet denken bij de aanleg en onderhoud van een vijver.


   
Citeren
(@proosje)
Estimable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 249
 

Hoi,

Welkom op het forum en wees niet bang om een vraag te stellen, als we kunnen willen we je graag helpen.

grtzs Patrick


   
BeantwoordenCiteren
(@padde)
Reputable Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 358
 

Hallo,

welkom op het forum! laat eens wat foto's zien van de aanleg / het resultaat. Dat zien we natuurlijk graag.

Grtz.


   
BeantwoordenCiteren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1387
 

Welkom Thunderflash,

Als je een nieuwe vijver wilt aanleggen zullen er wellicht heel wat vragen op je afkomen. We staan je hier allen graag bij met de nodige raad.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.