The Pond Library

Forum


Nieuw lid (uit Purm...
 
Meldingen
Alles wissen
Nieuw lid (uit Purmerend)

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
6,572 Bekeken
(@zxr750)
New Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Berichten: 4
Topic starter  

Hoi allemaal,

Even kort voorstellen. Ik ben Wim, 42 jaar en rijd graag op m'n Kawa ZXR750, vandaar deze nickname (je moet wat).

Een vijverbouwer uit Dirkshorn heeft de afgelopen 2 maanden een vijver aangelegd in de achtertuin naar aanleiding van mijn ontwerp. Er gaat zo'n 11 kuub in en hij is precies 1m diep. Afgelopen zaterdag zijn er een albino steur en 6 Shubunkins ingegaan en ook wat waterplanten (alhoewel dat in dit jaargetijde niet veel soeps meer is). Volgend jaar komen er nog meer planten en vissen bij. Er moet nog het 1 en ander gebeuren aan de vijver, maar het begint al wat te worden. Foto's volgen binnenkort.


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1387
 

Hallo en welkom op deze site. Ben benieuwd naar de foto's van je nieuwe vijver.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.