The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
hoi

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
6,782 Bekeken
miranda
(@miranda)
Active Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Berichten: 6
Topic starter  

Ik zal mij even voorstellen. ik ben Miranda, heb een vijver met verschillende soorten vis er in, dus niet alleen koi. heb nu alweer ruim 25 jaar vissen dus nee het is niet geheel nieuw voor mij. Forums en prikborden die vijver gerelateerd zijn bezocht ik al tijden niet meer maar aangezien ik met een folie vraagje zat kwam ik tot de ontdekking dat oude fora verdwenen zijn en toen kwam ik hier terecht. Leuk dat er nog een actief forum is 🙂
vroeger was ik een beetje zo'n mafketel die koi op een natuurlijke manier wilde houden, maar dat is tegenwoordig gelukkig niet meer zo omstreden.
in ieder geval, ik zal mijn leven beteren en weer wat vaker het forum bezoeken.. groetjes Miranda


   
Citeren
Hokie
(@hokie)
Honorable Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 730
 

Hoi Miranda,
altijd leuk om een Grunniger tegen te komen 🙂

Excuus voor de late reactie, aangezien ik al jaren geen forum meer bezocht heb, en nu eigenlijk door nieuwsgierigheid eens wilde kijken hoe het ervoor staat, op wat nog altijd mijn mening is, de leukste vijver site.

grt,

Hokie


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.