The Pond Library

Forum


nieuwe visjes
 
Meldingen
Alles wissen
nieuwe visjes

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,589 Bekeken
 Gis
(@gis)
Trusted Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 53
Topic starter  

hier een paar nieuwe aanwinsten wat vinden jullie ervan ?

Bijgevoegde bestanden


   
Citeren
(@wouter-hulshof)
Eminent Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 26
 

De tancho is erg mooi, ik hoop voor je dat ie zich goed verder ontwikkeld
de hi-utsuri ziet er ook erg goed uit.
De kohaku heeft voor een jong visje wat weinig rood, omdat dit bij groei vaak breekt en kleiner wordt, pas daar dus voor op. Bij hele kleine kohaku's kun je beter kiezen voor veel rood. De vlekker worden kleiner naarmate het dier ouder wordt. Een jong dier met het patroon van een oud dier blijft zelden zo.
De 2 showa's zijn helemaal moeilijk te bepalen, de toekomst zal het leren. Kijk naar patronen die onder de huid liggen, deze kunnen later nog doorkomen.

Mag ik vragen hoeveel je voor deze visjes betaald hebt?
Weet je wie de kweker is en hoe oud ze zijn?
Waar heb je ze gekocht?


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.