The Pond Library

Forum


Nieuwe aanwinsten
 
Meldingen
Alles wissen
Nieuwe aanwinsten

4 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,979 Bekeken
padde
(@padde)
Reputable Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 358
Topic starter  

Ik heb weer 2 visjes gevonden die in mijn vijver mogen komen zwemmen, eind dit jaar moeten er een paar weg aangezien mijn vijver erg vol word...

dit zijn de visjes:

wat vinden jullie ervan?

grtz.


   
Citeren
waterbeest
(@waterbeest)
Reputable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 276
 

Neem ze allebei van je over 🙂 Vind vooral de tweede (niet witte) erg mooi, met dat mooie patroon op z'n rug. Wat voor koi is dat precies?


   
BeantwoordenCiteren
padde
(@padde)
Reputable Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 358
Topic starter  

Hallo,

Bedankt voor je reactie!

De 1e is een ginrin platinum ogon, de 2e is een shusui... is een kruising tussen een asagi en een spiegelkarper... Kijk anders even hier: http://pondlibrary.com/Koivari%C3%ABteiten/afbeeldingen/12/ kan je je een beetje inlezen op de verschillende soorten 🙂 .

grtz.


   
BeantwoordenCiteren
Hokie
(@hokie)
Honorable Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 730
 

Hoi,

mooie aankopen. Niets mis mee. De shusui is een Hi Shusui.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.