The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
net gekocht

3 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,029 Bekeken
jolanda
(@jolanda)
Trusted Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 59
Topic starter  

🙂 hallo , hier ben ik weer, :confused: niemand kent me nog denk ik , maar ik heb een vraagje , in mijn vijver zit 40000 liter water , een massa planten en een aantal windes en shubunkins en sarassa's en één zonnebaars , sinds maandag ben ik ook de trotse eigenaar van 13 jonge koi, ik weet dat ik nu overbevolking heb , maar koi was al lang een wens en nu kwam er zomaar een goede kans om een aantal mooie gezonde visjes te kopen, ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig of iemand me kan vertellen wat voor soorten het zijn , als ik foto's plaats weet hier iemand er wat van dan? verder word er al druk gebrainstormt over een extern plantenfilter , dat gaat er komen, graag reactie, groetjes jolanda:D


   
Citeren
jolanda
(@jolanda)
Trusted Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 59
Topic starter  

weet iemand wat dit voor koi is?

foto is niet zo erg best maar misschien is het toch te zien??


   
BeantwoordenCiteren
jolanda
(@jolanda)
Trusted Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 59
Topic starter  


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.