The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
mijn vissen

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,976 Bekeken
 maxx
(@maxx)
Active Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 5
Topic starter  

hallo,
ik heb nu 3 weken mijn eerste vissen zitten 6 stuks en ondertussen is er de 7e bijgekomen( een mooie hi-utsuri) en zou jullie graag enkele foto's willen laten zien,ze zijn niet van de beste kwaliteit maar ik zal in de toekomst proberen van betere te posten.
Maxx

Bijgevoegde bestanden


   
Citeren
 josl
(@josl)
Honorable Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 589
 

hallo,

mooie koi,spijtig van de mindere foto's , je koi zijn de moeite om eens goed te laten zien.
de vijver zelf ziet er goed uit.

veel plezier van je vijver en koi,en we wachten op mooie foto's,

groetjes


   
BeantwoordenCiteren
 maxx
(@maxx)
Active Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 5
Topic starter  

hoi Josl,
het doet altijd deugd om positieve commentaar te lezen zeker als leek die maar pas is begonnen , ik zal zeker één van de komende dagen (als het weer mee wil)nieuwe foto's posten van zowel mijn vijver als de vissen.
groetjes Maxx


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.