The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Koi gered

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,467 Bekeken
(@waterbeest)
Reputable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 276
Topic starter  

Hoi hoi, een verre kennis en daar weer een familielid van had een klein en erg groen vijvertje in z'n tuin met daarin een koi. Nu ging de vijver weg en is de koi naar mijn vijver verhuist. Aangezien het me niet goed lukt foto's te maken in het water hier maar weer eens een filmpje.

De koi zat ong. een half uur in de vijver toen ik het filmpje maakte. Hij begon eigenlijk eerst gelijk al de andere vissen lastig te vallen. Dit door ze irritant lang te blijven volgen, iets wat de andere vissen niet gewend waren. Nu zijn ze allemaal vrienden en volgen ze de nieuwe koi zelf ook soms. Oftewel, het is tot nu toe een stuk levendiger geworden omdat de koi nu nog meer rond zwemmen (deden de goudvissen al goed).

Het is niet echt een plaatje (ghost koi) maar past gewoon goed in de vijver. Alle vissen zijn namelijk tot nu toe bijna allemaal oranje met/of wit. Een andere kleur (zelfs donker) valt dus nu meer op dan oranje. De koi heeft een lekkere dikke kop dus ik hoop dat ie nog lekker goed gaat door groeien.

http://www.youtube.com/watch?v=OXfhu6H_ejw

Groetjes


   
Citeren
(@proosje)
Estimable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 249
 

Hoi,

Het is maar wat je "zelf" mooi vindt heft een plaatsje in jou vijver, in ieder geval succes met je nieuwe aanwinst.

Grtzs Patrick


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.