The Pond Library

Forum


De grand Champion e...
 
Meldingen
Alles wissen
De grand Champion en Grand Champion B van de Belgian ZNA koishow 2018

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
472 Bekeken
(@jerommeke)
Eminent Member Admin
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Berichten: 39
Topic starter  

Zijn ze niet prachtig en hun titel waardig? De Grand Champion werd al 4 keer verkozen tot Grand Champion. 
Over een prijsbeest gesproken.

Grand Champion

https://www.facebook.com/koiquestion/videos/1975994315796816/

Filip Poppe en Els De Decker kwamen naar de Belgian ZNA Koi Show, vijver- en tuindagen 2018. Met hun Sakai Fish Farm #Kohakuvan de #magnum bloedlijn. Of de #yondan zijn vierde Grand Champion titel waard is? Oordeel zelf!

Grand Champion B

https://www.facebook.com/koiquestion/videos/1980094695386778/

DOESN'T MATTER IF YOU'RE BLACK OR WHITE OR BOTH!!!
Een Shiro Utsuri wist in Belgie de Grand Champion B binnen te hengelen. In eigendom van André de Groot en ingebracht door dealer John de Leur (Chikara Koi) was het een slagschip met contrast die zich, buiten de gosanke, de mooiste mocht kronen op het kwalitatieve speelveld in Hasselt. Remy Doekhi bracht de door Omosako Takahiro gekweekte zwartwitte van de Panda junior bloedlijn in beeld;


   
CiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.