The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
Beoordeling

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
3,133 Bekeken
(@shiro-utsuri)
Active Member
Deelgenomen: 11 jaar geleden
Berichten: 9
Topic starter  

Hey
Ik heb onlangs een Kohaku Yondan aangekocht voor volgend jaar bij deze wil ik hem eens laten beoordelen. 🙂 Bij de Kohaku is er transport schade te zien op de linker zijde
Heb dan ook nog een Showa er bij genomen.

Bijgevoegde bestanden


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1387
 

Twee mooie koi. Ik ben geen kenner in het beoordelen van koi maar zie wel dat de kohaku mooie patronen heeft en goed afgelijnd. Geen rood op vinnen en staart. Voldoende rood want bij het groeien van kohaku heeft het rood neiging om open te breken. Het rood patroon net voor de staartaanzet is mooi meegenomen.

Links, de vlek geef ja aan als transportschade, dat verdwijnt wel.

De showa vind ik ook prima. Ik vind vooral bij showa de zwartaanzet op beide borstvinnen erg mooi passen. Persoonlijke mening en vooral als het aan beide kanten voorkomt geeft het een symmetrie.


   
BeantwoordenCiteren
(@shiro-utsuri)
Active Member
Deelgenomen: 11 jaar geleden
Berichten: 9
Topic starter  

Dank u wel om de positieve reactie


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.