The Pond Library

Forum


Meldingen
Alles wissen
IBC filtersystemen

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
16 Bekeken
Michel G
(@michel-g)
Eminent Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 23
Topic starter  

Ik ben heel nieuwsgierig naar de ervaringen of eventueel researchwerk van vijverfanaten in verband met open of gesloten IBC-filtersystemen en het gebruik  van gletsjersubstraat (of een ander filtermedium), om indien nodig te kunnen bijsturen met het oog op een duurzame werking van dit filtersysteem.

Ik gebruik een home-made upflow IBC filtersysteem sinds 2017, nadat mijn in 2007 aangelegde helofyten-/moerasfilter na 10 jaar zijn filterende werking totaal verloren had.

Michel G

 


   
CiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.