The Pond Library

Forum


Yesss!!! allemaal...
 
Meldingen
Alles wissen
Yesss!!! allemaal jonkies

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,638 Bekeken
(@richardjansen)
Estimable Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 159
Topic starter  

Yeeeeeeeeeejjjjj, ik heb nu een stuk of 12 jonge koi's in mn vijver zwemmen. Het zijn bijna allemaal kruizingen volgens mij want ik zag afgelopen weken bijvoorbeeld een aantal koi's achter goudvissen aangaan, en ghost koi's achter gewone. Echt grappig.

Ben weer helemaal happy 😀


   
Citeren
(@lowie)
Active Member
Deelgenomen: 20 jaar geleden
Berichten: 14
 

Hallo Richard

Het is inderdaad grappig dat kleine grut bezig te zien, zeker zoals in mijn geval " eerstejaars koiliefhebber".
Enkele weken geleden zag ik ook "enkele" kleintjes ,ondertussen tel ik er al meer dan honderd.En ze groeien zoals bloemkolen,kan ik gelijk al plannen gaan maken om mijn vijver te gaan vergroten tegen volgend seizoen (oeijoei hoe moet ik dat vrouwlief gaan wijsmaken?!)

succes met de nieuwkommers en de "oudjes"ook natuurlijk.

Lowie


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.