The Pond Library

Forum


Nieuwsgierig naar p...
 
Meldingen
Alles wissen
Nieuwsgierig naar prijzen

5 Berichten
4 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,816 Bekeken
(@mini-freak)
Reputable Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 296
Topic starter  

Wat ik me nu wel ééns afvraag wie kan daar nu zijn geld aan uitgeven??

Iedere hobby kost geld wat voor de één te duur is is voor de andere goed koop, iedereen doet met zijn geld wat hij wil.
Maar ik ben eigenlijk nieuwsgierig naar wie van de gemiddelde liefhebber het er voor over heeft om veel geld uit te geven of er een bepaald bedrag aan wil spenderen voor een Koi. Welke konklusie's hebben jullie eruit getrokken of andere redenen.

Ik zie soms prijzen van een Koi nou laat me zeggen vanaf 40 euro tot en met bedragen van 300 tot 1300 euro?? en vraag me dan wel es af wie koopt nou een Koi van 400 euro.
Het is toch altijd afvragen voor hoelang je investering van 400 euro blijft leven, stel je koopt hem vandaag en twee weken later ligt ie dood?

Dan ben ik nieuwsgierig wie die prijzen bepaald: een handelaar koopt de Koi's in Japan in voor een X bedrag, de helft overleeft het niet ik 🙁 denk toch niet dat Koi matsu matsu tegen de handelaar zal zeggen oké ik matsu matsu u. Wat is nu allemaal bepalend voor de prijs van een Koi.


   
Citeren
(@pietje)
Noble Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 1200
 

tot 1300 eur en de rest ... 😀 meer dan 10000€ en 20000€ is ook geen uitzondering

maar tis zoals je zelf zegt, als je euromillions wint is een viske van 200000€ zelfs zakgeld he


   
BeantwoordenCiteren
(@dieter)
Trusted Member
Deelgenomen: 21 jaar geleden
Berichten: 71
 

tijdens het verlof zou ik eens een bezoek willen brengen aan de tuinen van ada hofman. is er daar in de omgeving ook iets om te eten en te drinken. want ik kom vanuit belgie en moet ongeveer 360 Km rijden om er te komen.is dit wel de moeite om zo ver te rijden graag eens jullie mening over deze trip.

groeten rené


   
BeantwoordenCiteren
(@diesel)
Trusted Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 77
 

Er moeten ook ander dingen in de buurt zijndie de moeite zijn om te gaan bekijken ,perfect in combinatie met de tuinen van Ada. Ik zal morgen even voor je moeten kijken. Ik was van plan om er afgelopen maandag heen te gaan maar werdt op tijd gewaarschuwd door iemand van mijn vereniging dat het op deze dag gesloten was,
Dus ga niet op maandag.


   
BeantwoordenCiteren
(@diesel)
Trusted Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 77
 

Ada hofman moet zoals mij gezegt zeer leuk te combineren zijn met Jan boomkamp in Borne
de link http://www.boomkamp.com/index2.html
ik ben er zelg nog nooit geweest dus ik kan het niet met mijn eigen ervaring vertellen,maar het moet ook op de weg liggen
Succes en laat me even weten hoe het is geweest 🙂


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.